Itt vannak a Gyilkos elmék: Túl minden határon című sorozat magyar hangjai

2016. augusztus 12. - Jasinka Ádám

 Az AXN mutatja be a CSI: New York-i helyszínelőkből is megismert Gary Sinise főszereplésével készült legújabb Gyilkos elmék-testvérsorozat, a Túl minden határon első évadát. Egy ideje már csak az AXN képernyőjén láthatóak a Gyilkos elmék legfrissebb epizódjai, és ha az emlékezetem nem csal, akkor anno ők hozták el az egy szezont megélt korábbi spinoffot, az Alapos gyanút is. Úgy látszik ez a már-már veteránnak számító széria - jobban mondva franchise - a tévéadó egyik oszlopos produkciója.

gyilkoselmektulmindenhataronszinkron.jpg

 A Gyilkos elmék: Túl minden határon szereplőgárdájából azonban nem csak a korábbi helyszínelő lehet ismerős a tévénézők számára, ugyanis a női főszerepet az az Alana de la Garza alakítja, akit idén az AXN-en a Mindörökké című tévésorozatban már láthattunk, és állandó karaktert formál meg még például a The Walking Dead-et és a Matthew Perry-s Csoportban marad című szériát is megjárt Tyler James Williams is. A sorozat története kicsit más lesz, mint amit a "normál" Gyilkos elméktől megszokhattunk, bár kétségtelen, hogy abban is sokat utaznak. A Gyilkos elmék: Túl minden határon-ban egy olyan egység munkáját követhetjük nyomon, akik nem az Amerikai Egyesült Államokban, azaz nem valamelyik államhoz kötve, hanem az országhatáron kívül nyomoznak az amerikaiak ellen elkövetett bűncselekmények ügyében.

 Az augusztus 24-én, este kilenc órakor debütáló tizenhárom részes első szezon magyar változatát Bauer Eszter rendezi, és azzal, hogy Gary Sinise-hez Csankó Zoltánt választotta, nem okozott olyan nagy meglepetést. Azzal viszont már igen, hogy pont az AXN-en futó Mindörökké után Alana de la Garza-t nem Kisfalvi Krisztina, hanem Németh Kriszta szinkronizálja majd. Tudom, általában én szoktam (csak?) örülni, amikor a rendezők mernek eltérni a "megszokott" párosoktól, ezúttal viszont fura az, hogy ugyanazon az adón, egymáshoz ilyen közel képernyőre kerülő két szériában ugyanazt a színésznőt mások szólaltatják meg. Az viszont jó hír, hogy az anyasorozat 10x19-es részében bemutatkozó szereplők közül mind Sinise, mind Henney azt a hangot kapta, akit első feltűnésekor. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Gyilkos elmék: Túl minden határon (Criminal Minds: Beyond Borders)

Gary Sinise (Jack) - Csankó Zoltán
Tyler James Williams (Russ) - Kovács Lehel
Alana de la Garza (Clara) -  Németh Kriszta
Daniel Henney (Matthew) - Papp Dániel
Annie Funke (Mae) - Pekár Adrienn

Magyar szöveg: Varga Mariann
Hangmérnök: Bauer Zoltán
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Molnár Melinda
Szinkronrendező: Bauer Eszter
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: AXN
A kép forrása: tvguide.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása