Ők lettek a Mennyei tippek című sorozat magyar hangjai

2016. január 18. - Jasinka Ádám

 A TV2 január elején mutatta be hétfőn, késő este az NBC 2013-as, egy évados szitkomját, az Anne Heche főszereplésével készült Mennyei tippeket, melynek központi figurája egy olyan nő, aki a halálközeli élményétől teljesen megváltozik és nem csak a saját, de mások életét is megpróbálja átformálni. Az alapkonfliktusa kissé hajaz a 2012-es, szintén NBC-s, szintén egy évados, szintén a TV2-n idén bemutatott és szintén ismert főszereplőjű Csoportban maradra.

mennyeitippekszinkron.jpg

 A Mennyei tippek főszereplőnőjét én a Hat nap, hét éjszaka című filmből ismerem főként és emiatt is, Murányi Tündét vártam magyar hangjaként, de a színésznőt egyébként számomra meglepően sokszor szinkronizáló Orosz Helga is tökéletes választás. A stáblistát végigolvasva egy valami a szemembe ötlött; mégpedig hogy Az alelnökben is játszó Diedrich Bader nevét nemrég egy másik sorozat, a Kiválasztva magyar szinkronja kapcsán is olvashattuk. Az HBO szitkomjában - remélem, nem tévedek - Welker Gábor, az AMC-s szériában Baráth Attila, itt pedig Galambos Péter szólaltatja meg magyarul. Ez azért egy elég színes hangpaletta, kinek melyik tetszik jobban? A Mennyei tippek magyar változatát Berzsenyi Zoltán rendezi, akitől idén a Fejvadászok című animációs sorozatot is képernyőre tűzték és nem mellesleg, egy nagyon sokat szinkronizáló színészről van szó. A stáblistáért köszönet a TV2-nek!

Mennyei tippek (Save Me)

Anne Heche - Orosz Helga
Michael Landes - Posta Victor
Alexandra Breckenridge - Madarász Éva
Diedrich Bader - Galambos Péter
Madison Davenport - Hermann Lilla
Heather Burns - Farkasinszky Edit
Dylan Minnette - Berzsenyi Benedek
Stephen Schneider - Berzsenyi Zoltán

Magyar szöveg: Laki Mihály
Hangmérnök: Horváth G. Zoltán
Szinkronrendező: Berzsenyi Zoltán
Stúdió: Masterfilm Digital

A kép forrása: sorozatjunkie.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása