Itt vannak a Csoportban marad című sorozat magyar hangjai

2015. december 21. - Jasinka Ádám

 A TV2 jövő januártól új műsorrendre vált és bemutatnak jó pár újdonságot, valamint folytatnak olyan sorozatokat, amelyekből egy ideje nem nagyon láthattunk szinkronosan friss epizódokat. A főadón bemutatkozó új szériák közül az egyik legjobb szerintem a Matthew Perry főszereplésével készült kissé fekete komédia, a Csoportban marad. A sorozat alaptörténete ugyanis egy olyan terápiás közösség köré épül, akik nem vagy csak nagyon nehezen tudják feldolgozni szerettük elvesztését, ám mindezt rendkívül üde és életigenlő hangulattal teszi.

csoportbanmaradszinkron.jpg

 Matthew Perry sokak szemében és fülében összeforrt Sinkovits-Vitay András hangjával és viszonylag kevés helyen hallhatunk tőlük különböző párosításokat. A Csoportban marad sem a kivételek sorát fogja erősíteni, ugyanis a Jóbarátok duója újra összeáll, ráadásul egy nem is akármilyen szereposztású magyar változatban.

 A szinkronokat hallatlanul nem érdemes megítélni, de ezek a hangok és párosítások nagyon jónak tűnnek, a fantasztikusan ötletes és többértelmű címet pedig muszáj dicsérni, hiszen egyszerű és mégis visszaadja az eredetileg Go Onra keresztelt széria alapkoncepcióját. A Csoportban marad szinkronrendezője pedig az a Vági Tibor, aki sok más mellett Az Álmosvölgy legendájának magyar változatáért is felel, ahol szintén "együtt dolgozott" az ebben a sorozatban is szereplő John Choval. Köszönet a stáblistáért a TV2-nek!

Csoportban marad (Go On)

Matthew Perry - Sinkovits-Vitay András
Laura Benanti - Orosz Anna
John Cho - Moser Károly
Allison Miller - Vági Viktória
Sarah Baker - Kokas Piroska
Brett Gelman - Láng Balázs
Suzy Nakamura - Mezei Kitty
Bill Cobbs - Papp János
Julie White - Farkasinszky Edit
Seth Morris - Galbenisz Tomasz
Tyler James Williams - Gacsal Ádám
Tonita Castro - Szabó Éva

Magyar szöveg: Moduna Zsuzsa
Hangmérnök: Nemes László
Szinkronrendező: Vági Tibor
Stúdió: Masterfilm Digital 

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása