Ők lesznek a Kiválasztva című sorozat magyar hangjai

2016. január 07. - Jasinka Ádám

 Az AMC mutatja be holnap, azaz január 8-án a Crackle, a sok közül egyik amerikai streamszolgáltató saját gyártású sorozatát, a Chosen című akció-thrillert, melynek egyik főszereplőjét a Hősök Peter Petrellijeként ismertté váló Milo Ventimiglia alakítja. A sorozat első évada hat részes és a történet középpontjában egy olyan, átlagos ügyvéd áll, akinek fenekestül felfordul az élete aznap, amikor egy dobozt talál az ajtaja előtt benne egy pisztollyal és annak a férfinek a fényképével, akit 48 órán belül meg kell ölnie, különben azok, akik kiválasztották őt erre a feladatra megölik a feleségét és a lányát is.

kivalasztvaszinkron.jpg

 A magyar változatot Kosztola Tibor rendezi, a főszereplőt pedig Csőre Gábor szinkronizálja, azaz nem idézik meg a Hősök legendás párosát Seszták Szabolcs hangjával. A Kiválasztva első évadában azonban nem csak a főszereplő, hanem többek között Diedrich Bader (Az alelnök) és Katarina Law (Spartacus - Vér és homok) is rutinos tévésnek számít, azaz ismerős arcokból nem lesz hiány. A stáblistáért köszönet az AMC-nek!

Kiválasztva (Chosen)

Milo Ventimiglia - Csőre Gábor
Brett Davern - Pintér Gábor Attila
Caitlin Carmichael - Boldog Emese
Nicky Whelan - Pikali Gerda
Michael McKiddy - Dankó István
Patrick St. Esprit - Áron László
Luis Moncada - Pál András
Daniel Moncada - Nagypál Gábor
Diedrich Bader - Baráth Attila
Katrina Law - Orosz Helga
Jill Bartlett - Bertalan Ágnes
Shaun Baker - Szatmári Attila
További magyar hangok: Stern Dániel, Koncz István, Szkárosi Márk

Magyar szöveg: Barthó Eszter
Hangmérnök: Farkas László
Gyártásvezető: Boskó Andrea
Produkciós vezető: Kovács Anita
Szinkronrendező: Kosztola Tibor
Stúdió: Pannonia Sound System

Forrás: AMC
A kép forrása: AMC Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása