Melyik műsornak van a legjobb zenéje?

2013. augusztus 18. - Jasinka Ádám

 A sorozatoknál, műsoroknál elengedhetetlen, hogy a háttérzene jól illeszkedjék az eseménykhez, mivel a hangulaton szerintem sokat dob egy-egy eltalált dallam. Hogy ne csak vaktában szavazzatok itt egy kis ízelítő, hogy ezek a sorozatok miért is kerültek a legjobb ötbe. Persze hagytunk ki olyan sorozatokat, amikek brutálisan jó zeneszerzője van, de ezeknél a szériáknál nagyon jól eltalálták a dolgokat.

 Broadchurch - Olafúr Arnalds, Hannibal - Brian Reitzell, Downton Abbey - John Lunn, Person of Interest - Ramin Djawadi

MűsorVízió Awards: legjobb magyar műsor - legjobb magyar sorozat - legjobb magyar sorozatszínész - legjobb magyar sorozatszínésznő - legjobb sorozat szinkron - legjobb férfi szinkronhang - legjobb női szinkronhang - legjobb dráma sorozat - legjobb külföldi sorozatszínész (dráma) - legjobb külföldi sorozatszínésznő (dráma) - legjobb újonc dráma sorozat - legjobb szitkom - legjobb külföldi sorozatszínész (szitkom) - legjobb külföldi sorozatszínésznő (szitkom) - legjobb újonc szitkom - legjobb animációs sorozat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása