Ki a legjobb külföldi szitkom színész?

2013. augusztus 12. - Jasinka Ádám

 A szitkomokkal kapcsolatban meglepett az, hogy mennyire kellenek a jó színészek és a jó casting, hogy az egész működjön. Hülyeségnek hangzik, de úgy voltam, hogy jó poénokat közepes játékkal is el lehet adni, de pont a fordítottja az igaz, egy laposabb szófordulaton is lehet szakadni, ha remekül választják ki a karakterre a színészt.

MűsorVízió Awards: legjobb magyar műsor - legjobb magyar sorozat - legjobb magyar sorozatszínész - legjobb magyar sorozatszínésznő - legjobb sorozat szinkron - legjobb férfi szinkronhang - legjobb női szinkronhang - legjobb dráma sorozat - legjobb külföldi sorozatszínész (dráma) - legjobb külföldi sorozatszínésznő (dráma) - legjobb újonc dráma sorozat - legjobb szitkom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása