Melyik a legjobb magyar sorozat?

2013. július 29. - Jasinka Ádám

 A második kérdés továbbra is a magyar televíziózással kapcsolatos. Itt is meg kellett húzni a határt, s hiába gyártanak sok magyar sorozat, az amatőr szereplősök közül csak egyet választottunk. Rendes sorozatnak tekinthető műsor sajnos kevés van, ugyanis a kereskedelmi televíziók nem a szabott epizódszámú, színészeket szerepeltető formátumban látják a nézettséget.

MűsorVízió Awards: szavazások

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2013.07.29. 19:10:25

A Munkaügyeket mondanám, ha nézném, de eddig csak pár rész volt meg, így ezt most passzolom. A többi részemről felejtős.

Jasinka Ádám 2013.07.29. 19:30:40

A második évad pedig ajánlott, remek jelenetek vannak benne. Azért is mondom, hogy nézd, ha nem is egyszerre, mert ha jól emlékszem nem jött be neked az első évad annyira, és a második határozottan jobb.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2013.07.29. 22:24:55

@SirAdamLacoste: Az elején kaszáltam, de tervben van a folytatás. A 2×19 mindenképpen.
süti beállítások módosítása