Hírek

2013. március 05. - Jasinka Ádám
  • A The Bible című új sorozat 13,1M-ós nézettséggel kezdett, ami az egyik legjobb kábeles nézettség az Amerikai Egyesült Államokban. A History Channel mini sorozata, ami a Biblia történeteiből készül olyan nézettséget ért el a csatornának, amilyent a Hatfields & McCoys (13,9M, 13,1M, 14,3M) tudott elérni.
  • A History Channel másik történelmi sorozata, a Vikings 6,2M-ós nézettséget ért el.
  • A FOX négy sorozatának kérte be a következő évadát. A Dr. Csont (Bones) kilencedik évada után bekérte a csatorna a New Girl harmadik, a The Following második, a Raising Hope negyedik és a The Mindy Project második évadát.
  • Az ABC a Red Widow című sorozattal sem tudott jó nézettséget elérni. A dupla részes premierrel képernyőn levő sorozat a Red Widow egy holland sorozat, a Penoza alapján készült. A teljes lakosságnál 6,92M-ós nézettséget, a célközönségnél 1,4-es demót ért el. Az ABC eddigi, hasonló idősávban adott sorozatai közül a GCB (tavalyi mid season sorozat) 2,2-es demót, az idei szezonban adott 666 Park Avenue 2,1-es demót ért el.
  • Az m1 Ridikül címmel műsort készít. A pletykák szerint a műsorvezetőnő Jakupcsek Gabriella lesz és a DTK Show után egy női műsorvezetős beszélgetős műsor lesz.
  • Új reggeli műsort indít az RTL Klub. A Reggeli költségcsökkentés miatti megszűntetése után a TV2-es Mokka című műsora nyeri az idősávot. Az RTL Klub a Jó reggelt skacok!, Híradó és Csak csajok műsorsávjában új műsort indít. A címe 8.08 - Minden Reggel.
  • A TV2-n induló Az ének iskolája című műsor műsorvezetője Friderikusz Sándor lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása