Wedding Band - 1x01

2013. január 21. - Jasinka Ádám

 A Wedding Band az amerikai egyesült államokbeli TBS csatorna új vígjáték sorozata. A TBS egyébként az egyik különleges vígjáték sorozatot is adja, a Cougar Town-t, amit az ABC a nézettség miatt passzolt, és a TBS vette meg.

vlcsnap-2013-01-21-09h23m33s240.png

 A sorozat egy zenekarról szól, akik esküvőkön lépnek fel. Első nézésre, a negyven perces pilot jó volt, de inkább közepes, mintsem poénokkal teli. Az egész inkább egy romantikus, de mindenképp vígjáték filmhez hasonlított, de van benne valami komolytalanság, a kameramozgás sem volt kimért, és az egésznek játékos, könnyed hangulata van.

vlcsnap-2013-01-21-09h33m48s8.png

  • Tudod, ha rád nézek, mintha magamat látnám. Mondjuk nem tetszik magamon az a nyaklánc.

 Nem annyira vicces, inkább aranyos a sorozat első része. A főszereplő, Tommy (Brian Austin Green), karaktere érdekes. Nőcsábásznak állítják be, de ahogy a romantikus vígjátékokban is van, és ahogy a sorozatban is emlegetik, ő az a férfi, aki azt a nőt szereti, akit nem kaphat meg. Ugyanis az a nő egy másik férfihoz megy feleségül, de szerelmes Tommy-ba. A zenekarban az egyik zenész, Eddie (Peter Cambor) az, aki megházasodott és családot alapított, neki azt kell megoldania, hogy együtt legyen a feleségével, a gyerekeivel és fellépésekre is járon. Stevie (Harold Perrineau) az új tag, aki híres zenészekkel dolgozott már együtt, mint háttérzenész, és szeretne közönség előtt játszani. Barry (Derek Miller) pedig az a tagja az egész esküvői zenész csapatnak, aki kicsit hülye, kicsit szétszórt.

vlcsnap-2013-01-21-09h26m26s167.png

 Nekik viszont a megélhetés miatt kell zenélni, és rivális bandák ellen, akik nevesebb cégekkel állnak szerződésben. Ezért jön jól az, hogy Tommy ex-barátnője felkéri őket, hogy játszanak az esküvőjén, amit az a cég rendez, aki a rivális együttest is szerződteti.

  • Captain Change The Subject

 A sorozat alaptörténete nem izgalmas, és a sorozat maga sem a legjobb, de valahogy az egész jó. Nem tudom, hogy miért tetszik, és miért nem, de valamiért jó a sorozat. Lehet a színészek, és a karakterek miatt érdekes, hiszen a történet sablonos.

 Énekelnek és zenélnek a sorozatban, ha már zenekar a sorozat fontos része. A zenékkel és a színészek hangjával nincs gond, ez a része jó a sorozatnak. Kínos és erőltetett részek nem voltak az első részben és ezért is tetszik, ugyanis klisé elemek voltak a történetben, de nem volt olyan, aminél a sorozatot néző érzi magát kellemetlenül, hogy ezt most hogyan gondolták az írók?

Értékelés: A sorozat egy lazábban vett romantikus vígjáték. A karakterek is szerethetőbbek. A történet nem egy érdekes dolog, nem attól jó a sorozat. Igazán a hangulata az, amit a színészek játszanak, ami jó. A humora nem az a felnevetős, beszólogatós, mint amilyen a 2 Broke Girls-é, vagy a Blackadder-é, de szórakoztató sorozat.

5/10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása