Új csatornán, vadonatúj kvízműsorral tér vissza Gundel Takács Gábor

2018. május 08. - Jasinka Ádám

Április végén derült ki, hogy vadonatúj, tudásalapú vetélkedőt készít a VIASAT3, ám a megjelent felhívó ajánló nem sokat árult el a műsorról. Ma azonban a tévécsatorna bejelentette a részleteket, és leleplezte, hogy Gundel Takács Gábor lesz - az egyelőre még magyar cím nélküli - vetélkedő házigazdája.

gundeltakacsgabor_uj_vetelkedo_viasat3.jpg

A műsor alapja a "Who's Asking?", mely formátum a világ számos országában bizonyított már. Az új generációs, tudásalapú vetélkedőben párok, barátok, rokonok vagy éppen munkatársak küzdenek a 10 millió forintos fődíjért. A műsor különlegessége a látványos show-díszlet mellett, hogy a feladványokat nem a műsorvezető olvassa be, hanem hús-vér, civil emberek teszik majd fel a kérdéseket.

A műsorba játékosként vagy kérdezőként jelentkezni május 20-ig lehet a www.viasat3.hu weboldalon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása