Vadonatúj vetélkedő készül a VIASAT3-ra

2018. április 22. - Jasinka Ádám

Pár napja jelent meg egy felhívás a NuMuvee műsorgyártó közösségi oldalán, melyben párok, barátok, rokonok vagy éppen munkatársak jelentkezését várják a VIASAT3 legújabb vetélkedőjébe. A tévécsatornán az elmúlt években többféle műsorformátum is látható volt, kezdve a párkereső valóságshow-ktől a gasztrorealitykig, tudásalapú vetélkedő azonban már igen rég került náluk képernyőre.

tvmusorfbkep_viasat3_2.png

Az új produkcióról egyelőre nem sokat tudni, csak annyit árul el a felhívás, hogy a műsor különlegessége abban áll majd, hogy a játékosok nem csak a kérdéseket, hanem a kérdezőket is maguk választják ki. "Ha vállaljátok, hogy tőletek bárki bármilyen témakörben kérdezhet, egy kis bátorsággal és sok tudással akár a 10 millió forintos főnyereményt is elvihetitek" - áll a megjelent szövegben.

A SorozatWiki megkérdezte a VIASAT3 sajtóosztályát az új műsorral kapcsolatban, ahonnan azt a választ kapták, hogy "valóban készül majd egy vadonatúj tudásalapú vetélkedő a VIASAT3-ra, de hogy milyen formátum alapján és mikor kerül képernyőre, arról később tájékoztatják a nézőket." A műsorra jelentkezni ezen a linken lehet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása