Ezekre a sorozatokra nem kell tovább várni

2017. augusztus 17. - Jasinka Ádám

Az országos adók teljes gőzzel ráfordulnak az augusztus utolsó hetében induló őszi tévés szezonra. Az RTL Klub első körben csak egy újdonságot, míg a TV2 rögtön három új napi műsort is bevet a nézettségi versenyben folytatott harcban. A két nagy mellett azonban a kábelcsatornák sem maradnak el, és bár náluk saját gyártás kevesebb lesz, a premier szériák számában verik a legnagyobb konkurenciákat.

viasat6premierek17osz.jpg

A Sony két férfias adója közül az egyik hamarosan nevet vált és elsősorban filmekkel szórakoztatja majd a nézőket, míg a másik, a szintén férfiasabb közönségre szabott VIASAT6 a hétfőt kivéve minden hétköznap estére tartogat valami újdonságot. Kedden Az utolsó remény, szerdán A holnap legendái, csütörtökön a Totalcar és a Top Gear legújabb részeit, míg pénteken a Bates Motel befejező etapját nézhetjük szeptembertől.

A Top Gear legfrissebb évada azért is lesz érdekes, mivel ezt már nem a megszokott trió, hanem két új házigazda, Chris Evans és Matt LeBlanc vezeti. A Bates Motel záró évadára pedig azért lesz érdemes figyelni, mivel az egyik új szereplőt az énekesnő, Rihanna alakítja. A sorozatok és új évadok pontos premierdátumát megtaláljátok a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkban!

Fotó: © NBC. All rights reserved.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása