Olyan, mint ami ősszel lesz, talán még sosem volt a TV2-n

2017. augusztus 15. - Jasinka Ádám

Az már tegnap kiderült, hogy a TV2 Csoport az Éjjel-Nappal Budapest mintájára egy saját gyártású, naponta jelentkező műsort készít a Jóban Rosszbant is vetítő kábelcsatornájára, a SuperTV2-re. Ennek az újdonságnak azonban nem csak a konkurenciával, hanem házon belül is fel kell vennie a versenyt. A TV2 ugyanis minden létező fronton támadni fogja a főműsoridőben piacvezető RTL Klubot.

A Survivor új évada augusztus 28-án debütál, így várható volt, hogy a TV2 nem ad egy nap előnyt sem az RTL-nek. Arra azonban talán senki sem számított, hogy este minden idősávban nekimennek a konkurenciának, méghozzá ilyen erős felhozatallal. A Survivor ellenfele a TV2 vadonatúj gasztro-tehetségkutatója, a Séfek séfe lesz, mely Ördög Nóra vezetésével kerül képernyőre augusztus 28-tól hétköznap esténként a Tények után.

A főzős műsort követi a hosszas egyeztetések után mégis Gundel Takács Gáborral visszatérő Áll az alku, amely vélhetően az Éjjel-Nappal Budapesttel és a Barátok közttel versenyez majd a nézőkért. A harmadik, naponta jelentkező esti műsor szintén egy saját produkció, a Drágám, add az életed! lesz, melynek új részeiben Ábel Anita mellett idén Csonka András lesz a férfi házigazda.

A TV2-n tehát az ősz elején 19 és 23 óra között három saját gyártású műsor kerül képernyőre, amire ha volt is példa, nem mostanában. A folytatásban pedig érkezni fog a Majka vezette Az 50 milliós játszma új évada és a celebeket utaztató Ázsia Expressz is. Az őszi hétvégéket pedig a Sztárban sztár és a Ninja Warrior színesíti majd.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zé Zoli 2017.08.16. 14:57:01

Végre valódi verseny lesz!!!!! :-) Drukkolok a TV2-nek...
süti beállítások módosítása