Embert próbáló lesz az RTL túlélőshow-ja

2017. augusztus 12. - Jasinka Ádám

Az év elején jelentette be az RTL Klub, hogy több mint tíz éves kihagyás után 2017 őszén vadonatúj részekkel folytatják az idehaza először 2003 és 2004 között sugárzott túlélőshow-t, a Survivort. A műsorvezető ezúttal viszont nem Stohl András, hanem Istenes Bence lesz, és a most megjelent előzetes alapján minden korábbinál keményebb menetre számíthattak a játékosok.

survivorelozetes.jpg

A magyar Survivor legújabb évada augusztus 28-án 19 órakor debütál az RTL Klubon és minden hétköznap este képernyőn lesz.

A műsor eredetije a Svédországban 1997-ben bemutatott Expedition Robinson, ennek a továbbfejlesztett változata az Egyesült Államokban 2000 óta műsoron levő Survivor, mely idén kezdte meg a 34. évadát. A Survivor több országban, például Dániában, Franciaországban és Spanyolországban is meghatározó pontja a televíziós piacnak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása