Változások lesznek az Izaura TV estéiben

2017. április 08. - Jasinka Ádám

Tavaly augusztusban indította el a TV2 Csoport a romantikus(abb) sorozatok kedvelőinek szánt tévéadóját, az Izaura TV-t. Az első premierek között megtalálhattuk A fekete özvegy, az Éld az életem!, a Victoria, a rabszolgák megmentője című sorozatokat, valamint a Meryem Uzerli főszereplésével készült Az éjszaka királynőjét is. Az egyik legnagyobb durranás azonban kétségkívül a Kuzey Güney - Tűz és víz rajongók által több éve várt második évada volt.

kuzeyguneytuzesvizizauratv2.jpg

Hamarosan azonban véget ér a testvérpár életéről szóló széria, valamint egy másik napi produkció is, így április végétől átalakul az Izaura TV esti kínálata. A Kuzey Güney - Tűz és víz sorozatzáró része április 24-én este 8 órától kerül adásba, a rákövetkező nap reggelén, 7:55-től pedig megismétlik a finálét. Április 26-án ér véget a Rabok és szeretők című telenovella, melynek utolsó részét 27-én délután 1-kor újra levetítik majd.

A Kuzey Güney - Tűz és víz helyére, hétköznap este 8 órára Az éjszaka királynője érkezik, így aki lemaradt volna az első sugárzásról, az most bepótolhatja a Szulejmán sztárjának drámasorozatát. Az éjszaka királynője elé, a Rabok és szeretők helyére, az este 7 órás sávba pedig az Emlékezz, Reina! című amerikai-mexikói telenovella kerül, amelyet pár éve a TV2 is műsorára tűzött. Azonban nem maradunk premier nélkül, mivel a Kalandos nyár - Párizs szünet nélkül folytatódik, és április 27-én megkezdik a hatodik évadának vetítését.

Az Izaura TV délutáni és esti kínálata április 27-től:
14:00: Te szent ég!
15:05: Vad Angyal
16:00: Fiorella
17:00: Alisa
18:00: Kalandos nyár - Párizs
19:00: Emlékezz, Reina!
20:10: Az éjszaka királynője

Nem szeretnél lemaradni a friss hírekről? Akkor lájkolj minket!

 

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása