Szinkronhangok: Született szobalányok (Devious Maids)

2017. február 08. - Jasinka Ádám

Ma derült ki, hogy a TV2 február végén áll át tavaszi műsorrendre, és ennek egyik hozadéka a korábban már belengetett Született szobalányok című sorozat lesz. Ha minden igaz, akkor február 28-án, Az 50 milliós játszma után debütál majd a széria első része, amely nem véletlenül kapta ezt a magyar címet. A stílusa, csajosabb iránya ugyanis egyfajta öröksége a Született feleségeknek. Már csak azért is, mert mindkét sorozatot ugyanaz a Marc Cherry találta ki.

szuletettszobalanyokszinkron.jpg

A Született szobalányok 2013 és 2016 között négy évadon keresztül volt képernyőn a tengerentúlon, és 49 epizód készült belőle. A történet középpontjában házvezetőnők, szobalányok egy összetartó, zárt csapata áll, akik Beverly Hills legbefolyásosabb családjainál dolgoznak. Az ő életükbe nyerünk majd bepillantást, miközben persze megismerjük az őket alkalmazó gazdag embereket is. A humoros, de könnyfakasztó pillanatokat is hozó széria első évada nagy sikert aratott Amerikában, és ha idehaza is népszerű lesz, akkor jó pár hétig el lesz látva tartalommal a TV2 kedd estéje.

A Született szobalányok főszereplőjét a Ki ez a lány? (Ugly Betty) című sorozatból megismert Ana Ortiz alakítja, akinek a magyar hangja most is Németh Borbála lesz majd. Bár Roselyn Sánchez neve talán keveseknek lehet ismerős, a színésznőt idehaza is sok helyen láthattunk már. Egyik legismertebb munkája a Nyomtalanul című krimisorozat, amelyben Kisfalvi Krisztina hangján szólt hozzánk, és most is az ő párosuk veszi majd le a férfiakat a lábukról. Nagy öröm az is, hogy a Dokik egyik legszimpatikusabb színésznőjét, Judy Reyest most is Pikali Gerda fogja szinkronizálni. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Született szobalányok (Devious Maids)

Ana Ortiz (Marisol) - Németh Borbála
Dania Ramirez (Rosie) - Ruttkay Laura
Roselyn Sánchez (Carmen) - Kisfalvi Krisztina
Judy Reyes (Zolia) - Pikali Gerda
Rebecca Wisocky (Evelyn) - Farkasinszky Edit
Tom Irwin (Adrian) - Rosta Sándor
Grant Show (Spence) - Kautzky Armand
Susan Lucci (Genevieve) - Andresz Kati
Edy Ganem (Valentina) - Tamási Nikolett
Drew Van Acker (Remi) - Czető Roland
Brianna Brown (Taylor) - Mezei Kitty
Brett Cullen (Michael) - Csík Csaba Krisztián
Mariana Klaveno (Peri) - Urbán Andrea

Magyar szöveg: Bérczy Krisztina
Hangmérnök: Schuták László
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Kertész Andrea
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: TV2
A kép forrása: channelguidemag.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deny95 2017.02.09. 00:29:15

Fú, hát vegyesek az érzéseim.
Ana Ortiz jó, sejtettem, hogy Németh Borbála lesz, és Rosta Sándort is eltaláltam. Az ő hangja nagyon passzol Adrian karakteréhez.
Susan Lucci és Andresz Kati botrányos: ennek a karakternek Kiss Erika, vagy Szórádi Erika kellett volna. Utóbbi szinkronizálta is a Joy c. filmben. Kiss Erika hangja pedig szinte tökéletesen visszaadná Genevieve személyiségét és Susan Lucci hangját is.
Ruttkay Laura is furcsa Rosie-nak, bár tény, hogy elég nehéz lenne jó hangot találni rá: nekem Solecki Janka jutott eszembe. Azért kicsit nyávogósabbra vehették volna a figurát, mert a promó alapján semmit nem vettek át Rosie beszédstílusából.
Farkasinszky Edit meglepő választás, de nem rossz. Meg tudom majd szokni.
Kautzky Armand nagyon kilóg a sorból: nagyon nem illik szerintem Spence-hez.
Kisfalvi Krisztina és Pikali Gerda jók, de ez magától értetődő volt. Taylornak én inkább Vadász Beát adtam volna, de Mezei Kitty is megfelel.
Odessára vagyok még kíváncsi. Remélem, nála azért megmarad az orosz akcentus.

Jasinka Ádám 2017.02.09. 10:20:58

@Deny95: Meghallgattam az előzetest, és háát... nem lettem okosabb, van akit például alig hallok. Farkasinszky Edit ennyiből viszont szerintem nagyon is jó lesz, a többieknél pedig csak a korábbi szerepeikre tudok hagyatkozni. Anno az első részét láttam a sorinak, de tovább nem néztem, na majd most :D.
süti beállítások módosítása