Igazi premierdömpinggel kezdi a tavaszt a TV2

2017. február 08. - Jasinka Ádám

A TV2 képernyőjén az elmúlt hónapokban több különböző ajánló is megjelent, melyek mind jelentkezésre buzdították a vállalkozó kedvű nézőket. A tévéadó keres(ett) amatőr színészeket, versenyzőket ügyességi és szellemi vetélkedőbe, valamint békítő és főzős realitykbe is. Ugyan párról, köztük a Jakupcsek Gabriella vezetésével érkező műsorról már lehullt a lepel, a többi produkciót homály fedte. Ma azonban szinte mindegyiket hivatalosan is bejelentették.

tv2tavasz1.JPG

A TV2 tavasszal igencsak a gázra lép. Február 27-én váltanak új műsorstruktúrára, amely nem csak a főműsoridőt, de a délutánokat is érinti majd. Az egyik újdonság a Ripost nevű magazinműsor lesz, amely a nyomtatásban is megjelenő bulvárújság kvázi kísérőműsora lesz, azaz az RTL Klubon is futó Story Extrához hasonló modellel próbálkozik meg a TV2 is. A Tények előtt, hétfőtől péntekig jelentkező Ripost felborítja az eddig megszokott, és parádés nézettséget hozó délutánt, de hogy pontosan mennyire, azt még nem tudjuk. Bővebb infókat a TOVÁBB-ra kattintva olvashattok.

Pár hétig még képernyőn marad a Majka vezette, élő adásokkal jelentkező Az 50 milliós játszma. Teljesen érthető a döntés, hiszen remek számokat produkál a kvízműsor, és érdemi kihívója tud lenni a vele egy sávban futó Éjjel-Nappal Budapestnek. A helyére tavasszal majd az Annyit ésszel, mint erővel érkezik. A game-show házigazdája Till Attila lesz, a játékosok pedig együtt és egymás ellen is megmérettetnek majd, mind ügyességi, mind szellemi feladatokban.

tv2tavasz2_1.jpg

A napi vetélkedő után minden hétköznap más és más műsort nézhetünk majd a TV2-n. Hétfőnként kerül adásba Jakupcsek Gabriella békítő műsora, a Keresem a családomhoz hasonló család(újra)egyesítő Egymás szemében. Keddenként vetítik majd a Született szobalányok (Devious Maids) című sorozat epizódjait. A széria megalkotója az a Marc Cherry, aki többek között a Született feleségeket is jegyzi. Szerdánként Ördög Nóra vezetésével érkezik a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, melyben hazai hírességek csemetéikkel együtt küzdenek meg egymással.

Csütörtökön egy saját gyártású széria kerül képernyőre. A Magánnyomozók farvizét anno a Zsarukkal próbálta meg kihasználni a TV2, de bukás lett a vége. Most egy újabb krimibe fogtak, melynek a Detektív Bt. - A nyomozócsalád címet adták. Bátorfiékat az ügyfelek különféle zűrös ügyekkel keresik fel, ők pedig igyekeznek mindent a lehető leghamarabb felderíteni, legyen szó zsarolásról, csalásról, zaklatásról vagy átverésről. Péntekenként pedig családi filmeket, többnyire animációs mozikat nézhetnek majd a nézők.

tv2tavasz3.JPG

Tavasszal visszatér új évadával a tavalyi év legnézettebb műsora, A Nagy Duett, elindul majd a Séfek séfe, a gasztro-tehetségkutató, melyben amatőrök és profik is indulhatnak a tízmillió forintos fődíjért. Jön majd a TV2-re a Szerelem első csókra nevű reality, amely formátumát és címét tekintve is kísértetiesen hasonlít a Házasság első látásra című érkező RTL-es műsorra. 2017-ben, vélhetően ősszel pedig megérkezik a világ egyik legélvezetesebb, embert próbáló akadálypályákkal tarkított ügyességi vetélkedőjének, a Ninja Warriornak a hazai verziója is. A TV2 Csoport kábeladóinak tavaszi kínálatával hamarosan külön cikkben foglalkozunk majd.

Forrás: TV2, bknpk.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása