A Story4-re szállnak le A hegyimentők

2016. március 18. - Jasinka Ádám

 A TV2, az RTL+, az AXN és a TV Paprika tavaszi kínálata után lássuk, hogy a StoryTV-k kvázi főadója, a Story4 milyen újdonságokkal is szeretné magához édesgetni a gyanútlanul kapcsolgató nézőket a nyarat megelőző tévés időszakban. A teljes kínálatban egyelőre nem lesznek nagy változások, de érkeznek azért olyan premierek, melyekért érdemes lehet a Story4-re kapcsolni.

 Az egyik, áprilisban debütáló újdonság A hegyimentők című német ajkú széria lesz, amely már a címéből sejthetően azt fogja kínálni, amit manapság újra megszerettek a magyar tévézők; romantikus, alpesi környezetben játszódó izgalmas, érdekes emberi drámát. A német ZDF és az osztrák ORF közös sorozatának főszereplőjét, Andreast Martin Gruber alakítja, akit csak azért említek meg, mivel ugyanúgy hívják, mint az itthon is méltán népszerű A hegyi doktor - Újra rendel főszereplőjét, azt a Martin Gruber doktort, akit Hans Sigl alakít.

story4tavasz2.png

 A Story4-en április 4-én, 19:25-kor debütáló A hegyimentők főszereplője egy bizonyos Andreas Marthaler, aki azt tervezi, hogy barátnőjével közösen az Amerikai Egyesült Államokba költözik, ahol tovább folytatja majd extrém hegymászó életét, valamint kedvesével együtt iskolát is szeretne nyitni. Mielőtt viszont elutaznának, Andreas hazalátogat legjobb barátja, Stefan esküvőjére a Dachstein hegység lábához, oda ahol korábban hegyimentőként dolgozott. Stefan azonban egy balesetben lezuhan a szikláról és életét veszti, ezért Andreas úgy dönt, hogy nem utazik el, és inkább vigyázni fog elhunyt barátja családjára. Ahogy barátja helyére lép a hegyimentők csapatában, egyből ő lesz a vezető, és egy új, kihívásokkal teli életbe csöppen.

story4tavasz1.jpg

 A tévéadó másik áprilisi premierje a kanadai Signed, Sealed, Delivered lesz, amely az Elveszett levelek magyar címet kapta. Az április 10-én, vasárnap 20:00-kor bemutatkozó romantikus, helyenként komikus dráma főszereplője egy tradicionális levelekért rajongó férfi, Oliver, aki a Halott Levelek Osztályán dolgozik és kis csapatával együtt ők, a postai nyomozók eltökéltek abban, hogy kipostázzák a szinte kézbesíthetetlen leveleket. Ehhez a brigádhoz csatlakozik a fiatal, számítógépes zseni, Shane. A múltból érkező levelek és csomagok segítségével életeket mentenek, bűneseteket oldanak meg, szerelmeseket egyesítenek újra és megváltoztatják a jövőt úgy, hogy a levelek későn, de mégis csodálatos módon időben érkeznek a címzettekhez. A sorozatból eddig egy tíz részes szezon, valamint hat tévéfilm készült, melyből a legutóbbit idén februárban mutatták be.

 A harmadik premier pedig nem egy új széria, hanem a Downton Abbey negyedik szezonja lesz, amely a tervek szerint áprilisban vagy májusban fog majd debütálni szinkronosan a StoryTV-k valamelyikén.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A leírások forrása: Story4 Sajtóklub
A képek forrása: Story4 Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása