Arculatot vált az AXN

2016. március 02. - Jasinka Ádám

 A TV2 és az RTL+ tavaszi kínálata után most lássuk, hogy az egyik legnézettebb, nem valamelyik nagy tévéadó (Duna TV, TV2, RTL Klub) környezetébe tartozó kábelcsatorna(család) mivel is készül a nyarat megelőző tévés szezonra. Az AXN márciustól nem csak a sorozatfelhozatalán változtat, hanem megújult arculattal is jelentkezik majd; március 17-től egy sokkal lendületesebb, és szerintem szebb logóval és kinézettel lesz látható mind a három AXN-tévécsatorna.

axntavasz1.png

 Az arculati megújulás mellett azonban a friss tartalmak is fontosak. Az AXN-re nem csak régi kedvencek térnek vissza vagy éppen folytatják szünetre küldött szezonjukat, hanem érkeznek majd országos premier szériák is, köztük a sokak által egyik legjobbnak tartott, sajnos az első évadával el is kaszált hangulatos krimisorozat, a Mindörökké (Forever). Ezen felül érkezik a legújabb Rex felügyelő, és a Wesley Snipes főszereplésével készült A játékos - Fogadás életre halálra (The Player) című akciósorozat is.

 A visszatérő sorozatok közül számomra a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? évadfolytatása a legfontosabb hír, ugyanis éppen a legizgalmasabb epizódok közben küldték szünetre ezt a jogi drámát, melynek új részei március 21-től lesznek magyar szinkronnal láthatók. Az AXN kínálatát színesíti még a számtalanszor elkaszált és eddig ugyanennyiszer visszatért Felejthetetlen című széria is, melynek negyedik - és most tényleg úgy tűnik, hogy utolsó - évada tegnap, március 1-jén mutatkozott be a hazai közönségnek.

axntavasz2.JPEG

 Az AXN-es újdonságok közül az első a március 15-én debütáló Mindörökké (Forever) lesz, melynek főszereplője egy halhatatlan halottkém, aki ugyan képes meghalni, de mindig feltámad. Kétszáz éve éli már ezt az életét, és csak egy ember ismeri a titkát. A Ioan Gruffudd által alakított Dr. Henry Morgan munka közben nem csak az áldozatok halálának okát próbálja megfejteni, hanem saját halhatatlanságára is igyekszik magyarázatot találni.

axntavasz4.jpg

 A tévéadó második premierje a Wesley Snipes főszereplésével készült A játékos - Fogadás életre-halálra (The Player), amely március 23-tól lesz majd látható magyar szinkronnal. A sorozat egyik központi alakját játszó színész eddig főként mozifilmekben szerepelt, így ez az első komolyabb televíziós munkája, azonban sajnos - hasonlóan a Mindörökkéhez - csak egy évad készült ebből a szériából is. Az akciósorozat másik főszereplője sem lehet ismeretlen a tévézők számára, ugyanis Philip Winchester alakítja az egykori elitkommandós, most Las Vegasban biztonsági szakértőként dolgozó Alex Cane-t.

axntavasz3.jpg

 A tévéadó harmadik premier sorozata a Mad Dogs - Kutyaütők című sorozat lesz, amelyet a krimik és sötét komédiák kedvelőinek ajánl a tévéadó március 30-tól. A széria története öt középkorú barátról szól, akik általános iskolás koruk óta ismerik egymást. Az egyikőjük, Milo elhívja a többieket a luxusvillájába, hogy együtt ünnepeljék a korai nyugdíjba vonulását. A találkozás kellemesen indul, ám hamarosan sötét titkok és fájdalmas régi sztorik kerülnek a felszínre, és a vidám tengerparti nyaralás véres fordulatot vesz.

 A negyedik premier pedig a Rex felügyelő - Elit alakulat, amely március 7-től tripla részekkel lesz majd látható az AXN White-on. Az új Rex felügyelő a klasszikus széria fiatalosabb, modernebb és akciódúsabb olasz változata, és lényegében - habár külön alcímet kapott -, ez az eredeti sorozat 17. évada, amely 2014-ben került képernyőre Olaszországban.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: AXN
A képek forrása: AXN

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása