Itt vannak a TV2 őszi premierjei

2013. augusztus 28. - Jasinka Ádám

 A TV2 megtartotta őszi műsorait és sorozatait bemutató sajtótájékoztatóját, ami azért is volt különösképpen érdekes, mert előző nap távozott a csatornától közös megegyezéssel a programigazgató Kiss Péter. A helyét Ralf Bartoleit vette át, aki úgy került a TV2-t is birtokló ProSiebenSat1-hoz, hogy a cég megvette a 9live nevű csatornát, ahol ügyvezető igazgatóként dolgozott.

 A sajtótájékoztatón szó volt a kábelcsatornák lefedettségéről is, ahol Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója elmondta, hogy a Fem3-é 63,8%-os, a Pro4 55,9%-os, míg a 2012 novemberében indított SuperTV2-é 62,1%-os.

underthedome.jpg

 A TV2 őszi műsorstruktúráját illetőleg a programigazgató ismertette a terveket, miszerint új részekkel jelentkezik a Családi Titkok, az NCIS és az NCIS: Los Angeles. Ezen sorozatok mellett azonban két újdonságot és egy visszatérő, simán csatornapremier műsort is láthatnak a nézők. Ugyanis a TV2 mutatja be az Amerikai Egyesült Államokban remek nézettséget hozó Under The Dome című sorozatot. A misztikus thriller Stephen King A Búra alatt című regénye alapján készült, a producerek között pedig ott van az ismert filmes, Steven Spielberg is. A másik a Briliáns elmék (Suits) című jogi dráma, amit szintén országos premierként tűz műsorára a csatorna, míg a Zsaruvér (Blue Bloods) című szériát TV2-s premierként.

 A csatorna kreatív vezetője, Ökrös Gergely, bemutatta a TV2 új, saját gyártású műsorait. Az egyik a Mr és Mrs, ami harmadik évadával kerül képernyőre Liptai Claudia és Till Attila műsorvezetésével. A sztárpár-showban többek között Majka és Dundika, Győrfi Pál és felesége, valamint Tereh Öcsi és Bálint Antónia avatják be a nézőket kapcsolatuk kulisszatitkaiba. A műsor az eddig megszokotthoz képest nem napi, hanem heti formában jelentkezik.

 A saját gyártások között lesznek realityk is, amik közül az egyik az Édes Élet (amúgy az RTL Klub-on a főzős műsort Ízes Életnek hívják). Az újszerű valóságshowban a nézők betekintést nyerhetnek a hírességek valódi életébe. Az első adásokban Gombos Edina, Szögeczki Ági, Győzike, Berki Krisztián és Müller Attila fog szerepelni.

 A másik, a Sztárban pár című reality egy vadonatúj formátum lesz, amiben ismert hazai előadók külföldi és magyar énekes-legendák bőrébe bújnak. A fellépők nem csak hangjukkal, de kinézetükkel és előadásmódjukkal is versenyeznek, ugyanis a cél az, hogy minél jobban megidézzék a feladatul kapott legendát. A műsor hasonló ahhoz, amit az RTL Klub tervez 2014 tavaszára, a különbség csak annyi, hogy a TV2 nem licenc alapú formátummal dolgozik, míg a piacvezető adó a Your Face Sounds Familiar-t vette meg.

 A negyedik saját gyártás viszont nem showműsor lesz. A csatorna új sorozaton (scripted reality-n) dolgozik, ami a Magánnyomozók címet kapta. A szériában hétköznapi emberek nem hétköznapi problémáinak megoldásában segítenek a detektívek.

 Ami a kábelcsatornákat illeti, a TV2 konkrétumokat nem igazán mondott, viszont sikerfilmeket, sportműsorokat és sorozatokat terveznek bemutatni. A Pro4-re érkezik például a Deadline – Verseny az idővel és Az osztag, míg a SuperTV2-n új évaddal jelentkezik a népszerű celebes gasztro-reality, a Hal a tortán. A Fem3 sem marad saját gyártás nélkül, ugyanis Lakatos Márk új műsort kap, amiben a mindennapok stylistjeit, az olyan hölgyeket keresik, akik otthonosan mozognak a divat világában. Ahhoz, hogy izgalmas is legyen a sorozat, a szereplőknek versenyezniük is kell egymással a Shopping királynők című reality-ben. A tovább mögött olvashatjátok a premier időpontokat.

Briliáns elmék 1x01 09.06.
NCIS: 10x13 09.09.
NCIS: Los Angeles 4x14 09.09.
Zsaruvér (Blue Bloods) 1x13 09.10.
A búra alatt (Under The Dome) 1x01 09.11.
Mr és Mrs – A sztárpárshow 3x01 09.12.
Édes Élet 1x01 09.16.
Sztárban pár 1x01 10.11.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása