Vadonatúj romantikus sorozat debütál az egyik hazai tévécsatornán

2018. június 16. - Jasinka Ádám

Április közepén derült ki, hogy a május elsejétől megújult arculattal és egy új filmcsatornával is jelentkező "Story csatornaportfólió" egyik tévéadójára, a Story4-re (egykoron Story5) két új napi sorozat érkezik. A Csendőrsztorik Toszkánában és a Klinika - Az új generáció mellé a nyár közepén egy idehaza még nem vetített széria is csatlakozik, aminek a történetét sokan már elég jól ismerhetik.

pillantasod_nelkul_premier.jpg

A Story4-en július 2-án, hétfőn este debütál a Pillantásod nélkül (Sin tu mirada), mely az Esmeralda története alcímet kapta. A Mexikóban 2017 és 2018 között vetített 111 részes telenovella idehaza minden hétköznap este 19 óra 55 perctől lesz látható. A történet szerint Valle de Bravo falujában egy éjjel két csecsemő születik. A bába azonban elcseréli őket, így a vakon született Marina egy szegény helybéli asszonyhoz kerül, míg Alberto egy gazdag családnál kezdi el életét. Hosszú évek múltán a gazdag család visszatér a faluba és a két fiatal, mit sem sejtve arról, hogy mi történt velük születésükkor, egymásba szeretnek, amit a környezetük közel sem néz jó szemmel.

Nem ez az első alkalom, hogy egy jól ismert történetet más színészekkel újra elkészítenek. A telenovelláknál gyakoriak a - külföldi szóval élve - remake-ek, azok a produkciók, amelyek egy korábban sikeres sorozat újragondolt, újraforgatott változatai. Külön érdekesség, hogy a hazánkban mindenki által ismert, 1997-ben készült Esmeralda is egy ilyen remake, ugyanis az alapját a hasonló című, 1970-ben bemutatott telenovella adta.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása