Két új napi sorozat érkezik az egyik hazai tévéadóra

2018. április 23. - Jasinka Ádám

Április 30-án megszűnik hazánkban a 2014-ben indult sorozatcsatorna, a FOX sugárzása. A sok más mellett a The Walking Deadet, Az Álmosvölgy legendáját, a Wayward Pinest és A Da Vinci démonait is vetítő tévéadó programhelyén májustól egy új csatorna, a Film4 lesz látható, mely a "Story-portfólió" megújulásának részeként indul.

story4_premierek_2018_klinika.jpgKlinika - Új generáció (In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte) (fotó: Story4)

Április 30-án új nevet és arculatot kap a Digital Media and Communication Zrt. által üzemeltetett három tévéadó. A Story4 májustól TV4 néven lesz megtalálható. A romantikus szériákat vetítő Story5 viszi tovább a Story4 nevet, a krimiket sugárzó Galaxy pedig kiegészül és Galaxy4 néven lesz elérhető. A cég korábbi ígérete szerint fokozatosan érkeznek majd a premierek a tévéadókra.

Az "új" Story4 műsorán április 30-án rögtön két, eddig hazánkban még nem vetített sorozat debütál, melyek minden hétköznap délután adásban lesznek. 15 óra 40 perckor kezd a Csendőrsztorik Toszkánában című olasz krimi, mely 2002 és 2008 között volt látható Olaszországban. Az epizódok során egy kisváros csendőrlaktanyájának életét követhetjük figyelemmel, ahová történetünk kezdetén két újonc, egy energikus fiatal lány és egy ábrándos tekintetű fiatal fiú érkezik. A vígjátéki elemekkel átszőtt sorozatból összesen 174 rész készült.

story4_premierek_2018_csendorsztori.jpgCsendőrsztorik Toszkánában (Carabinieri) (fotó: Story4)

A másik újdonság a szintén április 30-án debütáló Klinika - Új generáció lesz. A minden hétköznap 16.45-kor képernyőre kerülő német széria csak magyar címében kapcsolódik a legendás, sokak emlékezetében élő A klinika című sorozathoz. A Klinika - Új generáció 2015-ben indult Németországban, méghozzá az 1998 óta futó In aller Freundschaft című, idehaza be nem mutatott kórházas dráma testvérszériájaként.

A sorozat főszereplője Dr. Ahrend, aki új munkahelyére érkezve egyből az események sűrűjében találja magát. Kétszer is megmenti mentora életét és egy kisbabát is világra segít. A sebész főorvos pedig már az első nap több barátra és ellenségre is szert tesz, végül elvállalja a rezidensek képzését. A sorozatból eddig négy évad, és több mint 130 rész készült, és Németországban jelenleg is látható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása