Vadonatúj tévécsatorna kerül a megszűnő FOX helyére

2018. április 09. - Jasinka Ádám

Február elején érkezett a hír, miszerint április végével megszűnik a hazánkban 2014 óta jelen levő tévéadó, a több premier szériát is bemutató FOX. Ez a döntés a FOX-ot üzemeltető vállalat más csatornáit, így a National Geographicot, vagy a FOX+ nevű nemrég indult online videós szolgáltatást sem érinti.

tv_tavkapcs2_1.jpg

Sokáig nem volt szó arról, mi kerül majd a FOX helyére a tévészolgáltatóknál, ám a 24.hu nemrég megtudta, hogy egy új filmcsatornával bővül a hazai médiapiac. A FOX megszűnésének napján, április 30-án délután ugyanis a Story4-et, a Story5-öt és a Galaxyt is működtető Digital Media and Communications Zrt. (DMC) vadonatúj csatornát indít Film4 néven.

Az új filmcsatorna a Magyar Telekomon kívül bekerül a Digi, valamint az Antenna Hungária MinDig TV Extra rendszerének családi csomagjába is - számol be a 24.hu. Április 30-án emellett több változással is találkozhatnak majd a tévénézők, ugyanis nem csak, hogy elindul a Film4, de a DMC ekkora időzíti korábban bejelentett arculat- és tartalomfrissítését is.

A Story4 májustól TV4, a Story5 Story4, a Galaxy pedig Galaxy4 néven lesz majd megtalálható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

véleményM 2018.04.19. 18:00:09

Biztos megrengetik a média piacot! Muhaha. Újabb érdektelen kanálisok, amiben folyik a sz...
süti beállítások módosítása