Mindhárom csatornáját átnevezi a StoryTV

2017. október 20. - Jasinka Ádám

A napokban tartották idén az ötödik Big Picture nevű tévés seregszemlét, ahol a csatornák ízelítőt adtak arról, mivel készülnek még az év hátralevő részében, és milyen újításokkal várják majd nézőiket jövőre.

Az egyik legnagyobb bejelentést a Digital Media & Communications Zrt., a StoryTV-ket üzemeltető vállalat vezérigazgatója tette. Borsány-Gyenes András ugyanis azt mondta, hogy 2018-ban teljesen megváltozik a hazai piacon már évek óta jelen levő tévéadóik arculata, emellett új nevet is kapnak, valamint elindítanak egy filmcsatornát.

akegyesgyilkostv4premier.jpg

Egyelőre pontosan nem tudni, hogy jövőre mikor lép életbe a változás, de az biztos, hogy a Story4 a TV4 nevet kapja majd, a Galaxy a Galaxy4-et, és hogy ne vesszen el a hazai piacon több mint 10 éve létező Story4 márka, ezért a Story5 veszi át ezt a nevet. Emellett 2018-ban elindítják a Film4 nevű filmcsatornát, és jövő év második felében a TV4-re érkezik A kegyes gyilkos (Mary Kills People) című orvosos sorozat is - számol be az eseményről a mediapiac.com.

A Story4 műsorán olyan sorozatok kerültek képernyőre mint a Downton Abbey, a Murdoch nyomozó rejtélyei, a Hope Klinika, az Észak és Dél nővérei, A hegyimentők, de náluk láthattuk először a Mr. Selfridge-et és Terence Hill Alpesi őrjáratát, és ők sugározták a Heartland friss epizódjait is.

Fotó: tvseriesfinale.com (Mary Kills People c. sorozat)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása