Hatalmas tömeg fogadta Szlovéniában a Végtelen szerelem sztárját (fotók)

2018. május 31. - Jasinka Ádám

Hazánkban április végén volt látható a Végtelen szerelem befejező epizódja. A népszerű sorozat kedvelt szereplői sokaknak hiányoznak, hiszen közel két éven keresztül minden este jelen voltak az otthonainkban. A Végtelen szerelem azonban nem csak itthon, hanem külföldön is elképesztően népszerű, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy hatalmas rajongótábora van a színészeknek, legfőképpen Burak Özcivitnek.

Fotók: Uroš Hočevar/Delo és Mediaspeed

A Kemált alakító színész a napokban a hazánkkal szomszédos Szlovéniában tartózkodik, ahol több közönségtalálkozót is tart. A legelsőről az egyik helyi online újság, a slovenskenovice.si közölt fotókat. Ezekből válogattunk. Az látszik a képeken, hogy korosztálytól függetlenül, megőrülnek Burakért az emberek.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása