A Narancsvidék után a Szívek szállodájából is elkészülhet a török változat

2018. május 26. - Jasinka Ádám

2013 és 2015 között nagy sikerrel futott a Cagatay Ulusoy, Serenay Sarikaya, Baris Falay és Mine Tugay főszereplésével készült Medcezir (Áradat) című török sorozat, mely az idehaza is jól ismert Narancsvidék török feldolgozása volt. Három évvel ezen adaptáció után újabb ikonikus amerikai szériából készíthetik el a török verziót.

torok_szivek_szallodaja.jpgAz új és az eredeti Rory Gilmore

A napokban jelent meg a hír, miszerint elkezdődtek a török Szívek szállodája előkészítő munkálatai. A hazánkban is roppant népszerűvé váló, mai napig emlegetett és hivatkozási alapnak számító bájos, szerethető sorozat két éve jelentkezett nagyon hosszú szünet után új részekkel. Most pedig úgy tűnik, hogy a Gilmore lányok újra visszatérhetnek, csak kicsit más formában, más nyelven.

Az NTC Medya török produkciós cég és vezetője Mehmet Yigit Alp szerezte meg a jogokat ahhoz, hogy elkészíthessék a sorozat helyi verzióját. Az előkészületek pedig már javában zajlanak és kiderült, hogy az egyik főszereplőt, a török Rory Gilmore-t a Kirgin Ciceklerből (Árva virágok) ismert fiatal színésznő Biran Damla Yilmaz alakítja. Az édesanyját, Lorelait megformáló színésznőt még keresi a stáb.

Mivel a tévécsatorna még nem erősítette meg a török Szívek szállodája megrendelését, nem tudni, mikor indulhat el leghamarabb a forgatás. Az eredeti, amerikai sorozatban a két főszereplőt Lauren Graham és Alexis Bledel alakította 2000 és 2007 között, majd 2016-ban visszatértek egy négy részes minisorozatra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása