Egykori műsorvezetők, színészek és énekesek szerepelnek majd a TV2 új realityjében

2018. május 17. - Jasinka Ádám

Március végén jelentették be, hogy a TV2-n tér vissza a VIASAT3 egykori műsora, a Mesterszakács címmel futott gasztroreality, a MasterChef. Pár héttel ezelőtt derült ki, hogy a TV2 Csoport nem civilekkel, hanem ismert emberekkel készíti el a műsor újabb hazai változatát, így a MasterChef VIP lesz majd látható a tévéadó műsorán. Ma pedig fény derült arra, hogy kik lesznek az ítészek, és elárultak pár nevet a versenyzők közül.

masterchef_tv2_zsuri.jpgNyíri Szása, Ördög Nóra és Mizsei János (fotó: TV2)

A MasterChef VIP műsorvezetője Ördög Nóra lesz, a zsűrit pedig két elismert séf alkotja majd. Az egyikük Nyíri Szása a legendás Arany Kaviár étterem tulajdonosa és executive séfje, aki évtizedek óta a magyar gasztronómiai elit tagja. A másikuk a feltörekvő generációt képviselő Mizsei János, a Mák Bistro séfje, aki mindössze 22 éves volt, amikor elnyerte a magyar gasztronómia Oscarjának tartott Dining Guide, Az év fiatal séftehetsége címét.

A MasterChef VIP forgatásai nemrég kezdődtek és a nemsokára képernyőre kerülő adásokban többek között Bay Éva, Demcsák Zsuzsa, Madár Vera, Szabó Dóra, Árpa Attila, Molnár Tamás, Pál Dénes, Pindroch Csaba és Zsidró Tamás próbálja majd lefőzni versenyzőtársait.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása