A TV2-n tér vissza a MasterChef

2018. március 24. - Jasinka Ádám

2010 környékén a VIASAT3 készítette el a MasterChef hazai verzióját. A Mesterszakács címet viselő produkció mondhatjuk, megelőzte "korát", hiszen közel sem lett akkora siker, mint a 2014-ben elindított A Konyhafőnök, mely a négy civil évad mellett két Junior és két VIP szezont is maga mögött tudhat. Az RTL Klub gasztrorealityje ráadásul március 26-án vadonatúj adásokkal, megújult zsűrivel folytatódik.

masterchef_tv2.jpgA VIASAT3-as Mesterszakács ítészei Bíró Lajos és Gianni voltak (fotó: VIASAT3)

A TV2-n tavaly ősszel debütált a Séfek séfe, mely bár nem lett kiemelkedő siker, megtalálta a közönségét. Nem véletlen, hogy a csatorna megrendelte a folytatást, melyet az egyik zsűritag, Krausz Gábor közösségi oldala alapján jelenleg forgatnak. A TV2 Csoport azonban nem csak ezzel a gasztro műsorral készül idén.

Bejelentették, hogy megszerezték az egykoron a VIASAT3-on látott Mesterszakács eredeti formátumainak jogát. A többesszám pedig lehet hogy nem véletlen, hiszen a MasterChefnek a civil verzió mellett van junior, celebes és all-star változata is. Arról azonban, hogy melyik és mikor érkezik a TV2-re, nem adott ki információt a cégcsoport.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása