Jövő héttől átalakulnak az RTL2 hétköznap estéi

2018. április 18. - Jasinka Ádám

Március 30-án 101 rész után véget ért az RTL Magyarország nagy sikerű saját gyártású telenovellája, az Oltári csajok, mely az RTL2-n volt látható. A sorozat rajongótáborának méretét nem csak a közönségtalálkozón összegyűlt tömeg mutatta, hanem az is, hogy amióta befejeződött és az ismétléseit adják, visszaesett a tévécsatorna nézettsége.

rtl2_musorvaltozas_18aprilis.jpgFotó: RTL2

Április 23-tól ezért új műsorrend lép érvénybe az RTL2-n és az Oltári csajok esti ismétléseit megszünteti a tévéadó. A sorozat azonban nem tűnik el, mivel hétköznap délutánonként 16.30-tól továbbra is képernyőre tűzik a már korábban leadott epizódokat. Az esti Oltári csajok kiesésével minden műsor egy órával későbbre kerül, ugyanis 17 óra 30 perces kezdéssel visszatér a Hagyjál főzni! című gasztroreality, melyből ismétléseket tűz műsorára az RTL2.

Ez a változás a Híradó és az utána levő műsorok kezdési időpontjait, valamint a hétvégi kínálatot nem érinti.

Az RTL2 hétköznap kora estéi április 23-tól:
16.30: Oltári csajok (ismétlés)
17.30: Hagyjál főzni! (ismétlés)
18.30: Segítség, bajban vagyok! (ismétlés)
19.30: A gyanú árnyékában (ismétlés)
20.30: Showder Klub (ismétlés)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása