Ma este befejeződik az RTL nagy sikerű napi sorozata

2018. március 30. - Jasinka Ádám

Nem egészen fél évvel ezelőtt, október 28-án este láthatta a közönség először az RTL Magyarország vadonatúj, saját gyártású napi sorozatát, az Oltári csajokat. Kalamár Tamás, a Barátok közt egykori producerének nevével fémjelzett telenovella három testvér, az Erdész-lányok életével ismertette meg a nézőket. A három fiatal története azonban március 30-án lezárul és a szokott időben, 20 óra 30 perckor kezdődő fináléból kiderül, melyik lány állhat végül oltár elé.

oltari_csajok_finale.jpgFotó: RTL2

Az Oltári csajok a bevezető epizódjával együtt összesen 101 részből áll és az elmúlt közel hat hónapban meghatározta az RTL2 hétköznap estéit és az Erdész-lányok szerelmi életét hétről hétre egyre több tévénéző követte figyelemmel.

A finálé után kissé átalakul majd az RTL2 főműsorideje, ám nem maradnak a nézők Oltári csajok nélkül, ugyanis április 2-tól elejétől kezdve megismétlik a sorozatot hétköznap esténként.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2018.03.30. 17:00:55

Nagy sikerű? Nézettségről tudunk bármit? Honnan indult, hogyan alakult, mennyi lett, teljes, 18-49?
Csak úgy kérdezem :)

Jasinka Ádám 2018.03.30. 22:10:08

@Flankerr: Igen. Az utóbbi hetekben volt jó néhány alkalommal, hogy 18-49-ben több mint százezren nézték és úgy 5-7%-os közönségarányt hozott. A görbéje pedig nagyon stabil, elkezdik nézni és nem kapcsolnak el róla, de menet közben oda sem, szóval lett egy fix bázisa, akik minden este követték. Az RTL2-n hasonló eredményt más nem nagyon tud, kivéve a Showder Klubot, de mivel abból mostanában csak ismétlés ment, elég hektikusak a számai.
süti beállítások módosítása