Kiderült, kiket láthatunk mostantól az RTL Klub napi műsorában

2018. április 16. - Jasinka Ádám

Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt tért vissza az RTL Klub napindító műsora, a Reggeli. A házigazdák között megtalálhattuk a Nyerő Párosból megismert házaspárt, Peller Annát és Lukács Miklóst, valamint Kiss Ramónát és Fehér Tibort. Pár hete azonban bejelentették, hogy Fehér Tibor színházi elfoglaltságai miatt távozik a műsorból, és ez talán nem várt mozgolódást indított el a Reggeliben.

reggeli_uj_musorvezetok_2018_2.jpgFotó: RTL Klub

A színész helyére állandó műsorvezetőként érkezett Peller Mariann, akit már többször is láthattak a műsor nézői, valamint Papp Gergő, akit sokan csak Pimaszúrként ismernek. A bővülés azonban itt nem állt meg. Múlt pénteken kiderült, hogy új, állandó házigazda lesz Lakatos Márk és ma leleplezték, hogy a hetedik "reggelis" A Konyhafőnökből először versenyzőként majd zsűritagként megismert Wossala Rozina lett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása