Távozik az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője

2018. április 07. - Jasinka Ádám

Majdnem napra pontosan egy éve, 2017. április 17-én tért vissza az RTL Magyarország egykoron népszerű napindító műsora, a Reggeli. A régi-új műsor legelső adását Alföldi Róbert és Stohl András vezette, tőlük vette át a stafétát az RTL Klubon a Nyerő Párosból is megismert színésznő Peller Anna és férje, Lukács Miklós.

Sokáig ketten vezették a műsort, majd nyáron csatlakozott hozzájuk a Nemzeti Színház színművésze Fehér Tibor, aki szeptemberben kapta meg állandó partnerét Kiss Ramóna személyében. Ez az páros azonban most felbomlik, ugyanis Fehér Tibor távozik a Reggeliből.

reggeli_feher_tibor_tavozas.jpgFehér Tibor (fotó: RTL Klub)

"Szerettem a Reggelit és a csapatot, de a remek színházi feladatok miatt, amelyek az utóbbi időben megtaláltak, most minden energiámra szükség lesz. Nagyon sokat kivett belőlem a reggel 5 órás kelés, amit legtöbbször egész napos próbák követtek, majd a szinkronba siettem, utána pedig jöttek a késő esti előadások. Ezért a Reggeli vezetésével megbeszéltük, hogy elköszönünk egymástól" - mesélte a Blikknek a színész.

Fehér Tibor új előadására készül, április 11-én mutatják be a Nemzeti Színházban ifj. Vidnyánszky Attila rendezésében a Woyzeck című darabot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2018.04.08. 15:24:00

Hol van már az az idő, amikor a Szily Nóra-Alföldi Róbert páros vezette a Reggelit! Egész napra szóló élmény volt. Mostanában néha-néha belenézek, de iszonyat, amit művelnek, Pellerék, Kiss Ramóna, na és most ez a Papp Gergő. Az egész nem más, mint bohóckodás.
süti beállítások módosítása