Romantikus török vígjátéksorozat debütál Magyarországon

2018. április 03. - Jasinka Ádám

Március elején indult a TV2 műsorán a befejeződő Bosszú vagy szerelem helyén az újabb török sorozat, a Feriha, mely ismét egy drámai történetet tár a nézők elé. Most tavasszal azonban megtörik a sor, és egy könnyedebb hangvételű, romantikus török komédia is bemutatkozik hazánkban magyar szinkronnal.

szivhelyzet_premierhir.jpg

A Feriha gyártójának, a Med Yapim egyik 2015-ös sorozatát, a Szívhelyzetet mutatja be április végén a Sony Max, így a korábban náluk futó A bosszú után egy újabb török produkciót tűznek képernyőre. A Szívhelyzet (Acil Ask Araniyor) főszereplője Sinan, egy sikeres fiatal orvos, aki a kórház baleseti osztályán dolgozik. Egyedül lakik, és élvezi a csendes, eseménytelen életét. Egyik nap azonban zajra ébred: egy fiatal lány költözik a szomszédos lakásba. A lányról pedig kiderül, hogy ő lesz Sinan új segédorvosa.

A Szívhelyzet főszereplőjét, Serhat Teoman (Kuzey Güney - Tűz és víz) alakítja, míg a szomszédjába költöző lányt, Duygu Yetis. A sorozat április 23-tól kezdve minden hétköznap 17 órától lesz látható a Sony Max műsorán. Az epizódok ismétléseit pedig hétköznap délelőttönként 11 órától vetíti majd a tévéadó.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása