Márciusban tér vissza az RTL Klub közkedvelt realityje

2018. március 08. - Jasinka Ádám

Nem is gondoltuk volna, hogy ennyire izgalmasan alakul majd 2018 eleje, és rögtön meginog, majd néhányszor fel is borul az eddig éveken keresztül biztos sorrend a két országos lefedettségű kereskedelmi tévécsatorna között. A Piramisról legördülő labda azonban megbabonázta a nézőket, akik többször is gólt lőttek az RTL Klub hálójába. A TV2 sikerszériájának azonban márciustól lehet, hogy vége szakad.

akonyhafonok_logo.jpg

Az RTL Klubra ugyanis március 26-án tér vissza A Konyhafőnök, a 2014-ben indult és eddig mindegyik évadával sikert hozó gasztroreality. A legutóbb látott két VIP évadot követően azonban most nem ismert emberek, hanem civilek mérik össze a tudásukat - megújult zsűri előtt. A versenyzőknek Gáspár Bea, Rácz Jenő és Fördős Zé előtt kell megmutatniuk, nem csak a konyhafőnök címet, de a tízmillió forintot is megérdemlik.

Azt, hogy A Konyhafőnök melyik műsorsávban lesz látható, egyelőre még nem hozta nyilvánosságra a tévécsatorna, de vélhetően jövő hét közepén már tudni fogjuk, milyen esti kínálattal próbálja majd megakasztani A Piramis labdáját az RTL Klub.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása