Összeállt A Konyhafőnök legújabb évadának zsűrije

2018. február 20. - Jasinka Ádám

Múlt hét végén derült ki, hogy a tavasszal civil versenyzőkkel visszatérő gasztroreality, A Konyhafőnök zsűrijének összetétele harmadik ízben is megváltozik. A 2014-ben indult műsor első ítészhármasát Fördős Zé, Vajda Pierre és Bernáth József alkották. Utóbbi kettő helyére érkezett meg pár éve a műsor egyik korábbi finalistája, Wossala Rozina és Sárközi Ákos séf. Idén pedig ismét átalakul az ítészcsapat.

akonyhafonok_2018_tavasz_zsuri.jpgAz új zsűri (fotó: RTL Klub)

Fördős Zé marad, hozzá csatlakozik az első VIP évad győztese Gáspár Bea. Ma pedig az RTL Magyarország bejelentette, hogy a tavasszal induló ötödik sima Konyhafőnök szezon harmadik zsűritagja Rácz Jenő lesz, a legfiatalabb magyar Michelin-csillagos séf. Rácz Jenő a sanghaji Taian Table étterem séfje a műsor kedvéért tért haza Kínából.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása