Saját gyártású celebes realityvel erősít az egyik hazai kábelcsatorna

2018. január 19. - Jasinka Ádám

Igazán ritka, hogy egy olyan kábelcsatornára érkezik nagyszabású vagy napi saját gyártású produkció, ami nem a két legnagyobb tévés portfólió, az RTL Magyarország vagy a TV2 Csoport része. A Sláger TV üzemeltetői azonban gondoltak egy nagyot, és január végétől naponta jelentkező valóságshow-t indítanak.

emiliofamilia_premier.jpg

Január 29-én, hétfőn 21 órakor indul a Sláger TV műsorán a Drága családom, az Emilio Família címet viselő saját gyártású reality, főszerepben Emilioval, családjával és a Kossuth-díjas előadóművésszel, Bangó Margittal. A hétfőtől péntekig esténként új részekkel jelentkező műsorban a népszerű zenész família életébe nyerhetnek a nézők betekintést: a hatalmas közös főzésektől, a fellépések kulisszatitkain át a zárt ajtók mögött zajló pillanatokig.

A történet előrehaladtával pedig sok olyan előadó is képbe kerül majd, akikre a nézők talán nem is számítanának. Rendhagyó zenei együttműködések, izgalmas találkozások és nagy kibékülések is várhatók a műsorban - áll még a hivatalos közleményben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2018.01.22. 10:04:58

A Sláger tv eddig sem a minőségi tévézésről szólt...
süti beállítások módosítása