Tavasszal mi is láthatjuk, hogyan fest Picasso-ként Antonio Banderas

2018. január 18. - Jasinka Ádám

A NatGeo műsorán tavaly áprilisban indult sorozat, a Géniusz volt az év egyik meglepetése. A Geoffrey Rush és Johnny Flynn főszereplésével készült, Einstein életről szóló történelmi drámasorozat nem csak megvalósítását és történetmesélését, hanem magyar szinkronját tekintve is igen magas színvonalat képviselt. Ezért is volt örömteli hír, hogy a csatorna zöld utat adott a folytatásnak.

geniusz_picasso_1.jpgSamantha Colley és Antonio Banderas (fotó: National Geographic)

A 2018 tavaszán hazánkban is bemutatkozó második évad középpontjában már nem a híres tudós, hanem a nem kevésbé ismert képzőművész, Pablo Picasso áll majd. Akárcsak az első etapban, a "géniuszt" most is két idősíkon ismerhetjük meg. Az idős Picasso-t Antonio Banderas alakítja, míg a fiatal, szárnyait bontogató művészt Alex Rich játssza. Az új évadban feltűnnek többen is a korábbi részekből, így újra láthatjuk, de más szerepben Samantha Colley-t (Mileva) és Johnny Flynnt (a fiatal Einstein) is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása