Antonio Banderas lesz Pablo Picasso

2017. szeptember 06. - Jasinka Ádám

Idén debütált a NatGeo műsorán a Géniusz, melynek első évadában Albert Einstein életét és munkásságát ismerhettük meg. A főszereplő idős énjét az Oscar-díjas Geoffrey Rush játszotta, a dramatizált történet készítői közt pedig megtalálhattuk Brian Grazert és Ron Howardot is. A szezonfinálé után nem sokkal jelentette be a tévécsatorna, hogy folytatják a sorozatot, ám nem a híres tudóssal, hanem Picassoval a középpontban.

geniuszmasodikevad.jpg

Ma pedig kiderült, hogy a híres spanyol képzőművészt Antonio Banderas formálja meg, akinek hosszú évek után ez lesz az első komoly tévésorozatos munkája. „Pablo Picasso élettörténete régóta csodálattal tölt el. Nagyon tisztelem ezt az embert, aki hozzám hasonlóan a dél-spanyolországi Malagában született” – nyilatkozta Banderas.

„Izgatottan várom, hogy a National Geographic-kal megkezdjük a közös munkát, és elmeséljük a világ egyik leginnovatívabb festőjének nem mindennapi történetét." A Géniusz második évada 2018-ban kerül adásba.

Fotó: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása