Szinkronhangok: Géniusz (Genius)

2017. április 20. - Jasinka Ádám

A FOX és a NatGeo műsorán egyszerre debütál április 23-án este 9 órakor a National Geographic legújabb saját gyártású produkciója, az Albert Einstein életéről szóló Géniusz, melynek első évada tíz részes lesz. A Walter Isaacson "Einstein - Egy zseni élete és világa" című könyve alapján készített sorozat főszereplőjét az Oscar-díjjal is jutalmazott ausztrál színész, Geoffrey Rush alakítja.

geniuszszinkron4.jpg

A Géniusszal bepillantást nyerhetünk a legendás tudós életébe. Megtudhatjuk, hogyan vált a Svájci Szabadalmi Hivatal egyik éles eszű alkalmazottjából a 20. század legjelentősebb elméleti fizikusa, emellett megnézhetjük, melyek voltak pályafutásának legfontosabb állomásai és melyek magánéletének legérdekesebb eseményei. A sorozat első része ugyan a FOX-on is adásba kerül, de a folytatás már kizárólag csak a NatGeo műsorán lesz látható, vasárnap esténként.

A Géniusz főszereplőit alakító színészek között Geoffrey Rush mellett megtaláljuk fiatal Einsteinként Johnny Flynnt, a Trónok harca Roose Boltonját, Michael McElhattont, A Grace klinikából és a 11.22.63-ból is ismert T.R. Knightot is, valamint egy kis szerepben feltűnik Téby Zita, akit pár éve a Fapadban is láthattunk. Ő alakítja Albert Einstein egyik rokonát, Ilse-t. A Géniusz magyar hangjainak névsorát a Továbbra kattintva olvashatjátok el.

Géniusz (Genius)

Geoffrey Rush (Einstein) - Fodor Tamás
Emily Watson (Elsa) - Nyírő Bea
Johnny Flynn (a fiatal Einstein) - Ágoston Péter
Nicholas Rowe (Jost) - Czvetkó Sándor
Samantha Colley (Mileva) - Ágoston Katalin
Jon Fletcher (Grossmann) - Renácz Zoltán
Michael McElhatton (Lenard) - Cs. Németh Lajos
Lucy Russell (Frau Winteler) - Ősi Ildikó
Taylor Frost (Paul) - Czető Roland
Helen Monks (Maja) - Hermann Lilla
Shannon Tarbet (Marie) - Laudon Andrea
Tom Brittney (Conrad) - Moser Károly
Alistair Petrie (Weber) - Fazekas István
George Webster (Julius) - Berkes Bence
Silvina Buchbauer (Katharina) - Bertalan Ágnes
Alicia von Rittberg (Anna) - Boldog Emese
Lucy Chappell (Rosa) - Győriványi Laura
Seth Gabel (Besso) - Gacsal Ádám
Benjamin Haigh (Fred) - Tóth Bercel
Vincent Kartheiser (Geist) - Haagen Imre
Nikki Hahn (a fiatal Mileva) - Pekár Adrienn
További magyar hangok: Kubik Anna (Pauline), Szersén Gyula (Griesel), Udvarias Anna (Marija), Sörös Sándor (Ebersold), Németh Gábor (Loncar), Jakab Csaba (Hermann), Andrádi Zsanett (Betty), Újlaki Dénes (Pernet), Szatory Dávid (Maurice), Haffner Anikó (Helena)

Magyar szöveg: Vajda Evelin
Szinkronrendező: Kertész Andrea
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: FOX

Körbenéznél Albert Einstein otthonában? Akkor kattints ide!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása