Megérkezett a Csak színház és más semmi folytatásának előzetese

2018. január 10. - Jasinka Ádám

December végén írtuk meg, hogy már nem kell sokat várni a Csak színház és más semmi harmadik évadára. Ma pedig kiderült, hogy pontosan március 3-án, szombaton 19.30-kor debütál a köztévé saját gyártású sorozatának új, ismét hat részből álló etapja, melyhez meg is érkezett az első előzetes.

csakszinhazesmassemmi_harmadik_evad_premier3.jpgCsányi Sándor az új évad előzetesében

Ez alapján a történet ugyanott és ugyanazon a színvonalon folytatódik, ahol tavaly abbahagyták. Az előzetesben több új szereplő is látható; érkezik Mohai Tamás, aki egy koreográfust és Bánsági Ildikó, aki a Csányi Sándor alakította Barna édesanyját játssza majd. A harmadik évadban fontos szerepe lesz Dobó Katának, a Barátok köztből is ismert Szabó Erikának, a Munkaügyek egykori biztonsági őrének, Tamási Zoltánnak, Kamarás Ivánnak és egy babának is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2018.01.11. 22:05:40

Schell Judit pedig ma lenyilatkozta a Petőfin hogy nyáron forog a 4. évad :)
süti beállítások módosítása