Már nem kell sokat várni a Csak színház és más semmi új évadára

2017. december 30. - Jasinka Ádám

Közel két éve, 2016 januárjában debütált a Duna műsorán a Csak színház és más semmi című, saját gyártású magyar sorozat. A Csak szex és más semmi alkotóinak produkciója ismét a színházi világ kulisszái mögé kalauzolja el a nézőket, teszik mindezt úgy, hogy hat részben egy-egy előadás hat hetes próbafolyamatát követhetjük végig.

csakszinhazesmassemmi_harmadik_evad_premier2.jpgJelenet a második évadból (fotó: Megafilm)

A sorozatból idén február végén indult a második évad, kiegészülve több új szereplővel, többek között azzal a Szombathy Gyulával, aki a premier előtt jelentette be, hogy visszavonul, így egyik, ha nem utolsó munkája a Csak színház és más semmi második szezonjában volt. A Komédiás Színházban az élet azonban nem állt meg az évad végével és hamarosan újra kitárják a kapukat.

csakszinhazesmassemmi_harmadik_evad_premier1.jpgSzávai Viktória (Petra) a sminkben

A Komédiás Színház dramaturgját, Lajtai Petrát alakító Szávai Viktória a theatre.hu-nak adott interjújában elárulta, hogy pár hónap múlva indul a Csak színház és más semmi új évada. Megkérdeztük, hogy igaz-e a színésznő állítása és az MTVA Sajtóosztálya, a MűsorVízióhoz eljuttatott válasza szerint a sorozat harmadik szezonja A Dal 2018-at követően, február végétől lesz látható a Dunán.

A Csak színház és más semmi kapcsán korábban több cikkünk is megjelent, a kritikákat, valamint a Szávai Viktóriával, Divinyi Rékával és Vecsei Miklóssal készült interjúinkat ide kattintva találjátok. Amint kiderül, pontosan melyik nap és melyik időpontban indul az új évad, azonnal megírjuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása