Az amerikai premierrel egy időben folytatódik itthon is egy tévésorozat

2018. január 07. - Jasinka Ádám

Tavasszal Magyarországon is új részekkel folytatódik az AMC egyik kedvelt saját gyártású produkciója, a látványos akciósorozat, az Into the Badlands.

intothebadlans_tavaszi_premier.jpgDaniel Wu, a főszereplő (fotó: AMC)

Az Into the Badlands idén már a harmadik évadával tér vissza a tévéképernyőkre. A Daniel Wu főszereplésével készülő, elképesztően szépen fényképezett disztópiában játszódó harcművészetes akciósorozat az amerikai premierrel egy időben tavasszal hazánkban is folytatódik. Az új etap, melyet jelenleg is forgatnak, tizenhat friss résszel várja majd a rajongóit. Visszatérnek a jól ismert színészek, és több új szereplő is érkezik.

A harmadik évadban Lorraine Toussaint és Babou Ceesay mellett feltűnik majd Sherman Augustus („Westworld”) Moon szerepében, Ella-Rea Smith („A klikk”) Nix-ként, Lewis Tan („Iron Fist”) Gaius-ként, és Dean-Charles Chapman („Trónok harca”) Castor szerepében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2018.01.07. 23:21:08

16 rész, király. No de mikor lesz az a tavasszal? :D

Jasinka Ádám 2018.01.08. 10:44:45

@Flankerr: Tavaly március 20-án volt a hazai premier. De annál pontosabbat, hogy tavasz, még nem tudok.
süti beállítások módosítása