Csúszik Hajós András új műsorának bemutatója

2017. december 03. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub 2014 őszén indította el A Konyhafőnök című műsorát, mely rövid idő alatt a nézők kedvenc lett. A második évadra nem kellett sokat várni, ugyanis már a rá következő év tavaszán bemutatta a tévéadó. A gasztro-realityből azóta már több évad is készült, és elindult a junior valamint az ismert embereket versenyeztető verziója is.

hajos_andras_ide_suss_csuszas.jpg

A műsor sikere töretlen, nem is meglepő, hogy egyre többen próbálják meglovagolni a pergő fakanalak keltette nézettségi hullámokat. A TV2 idén ősszel mutatta be a Séfek séfe című gasztro-tehetségkutatóját, és pár hónapja a Sony is bejelentette, hogy elkészítenek egy hasonlóan a nézők ízlelőbimbóira ható produkciót. A VIASAT3 műsorán látható Sütimester (eredeti címén: The Great British Bake Off) hatalmas siker Angliában, a hazai verziójára azonban a tervezettnél többet kell várnunk.

A Sony szeptemberi sajtótájékoztatóján még azt mondták, a Hajós András és Sass Dani vezetésével érkező Ide Süss! - Az ország nagy cukrászversenye ősszel kerül képernyőre, ám a műsor még nem indult el. A SorozatWiki utánajárt és megtudta, hogy idén már nem is lesz látható és csak jövő év elején találkozhatnak a nézők a műsorral.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.12.03. 11:56:35

Hajós András a magyar televíziózás egyik legidegesítőbb figurája.
süti beállítások módosítása