Ide süss! Új műsorral tér vissza Hajós András

2017. szeptember 07. - Jasinka Ádám

A nyáron érkezett a hír, hogy miután több évadot is levetített már az eredeti, brit verzióból, a VIASAT3 elkészíti a hazájában hatalmas sikerrel futó The Great British Bake Off magyar verzióját. A műsorban amatőr cukrászok mérik össze tudásukat, az elkészült péksüteményeket, tortacsodákat pedig adásról adásra egy két főből álló zsűri értékeli, míg végül valaki el nem viszi a főnyereményt.

A Sony ma megrendezett sajtótájékoztatóján további részleteket árultak el a hazai verzióról. Kiderült, hogy a műsor az Ide süss! címet kapta, a két házigazdája pedig A Konyhafőnök egyik korábbi második helyezettje, Sass Dani, valamint Hajós András lesz. A műsorban 12 amatőr cukrász méri össze tehetségét, az elkészült süteményeket pedig Baracskay Angéla, cukrász, és Szabadfi Szabolcs, az ország pékje értékeli majd.

Az Ide süss! - Az ország nagy cukrászversenye az ősz folyamán debütál a VIASAT3-on és minden hétköznap adásban lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása