A mozivászonról érkezik a VIASAT3-ra egy vadonatúj sorozat

2017. augusztus 16. - Jasinka Ádám

A Sony csatornáin ősszel számos premier sorozattal és vadonatúj évaddal találkozhatnak majd a tévézők. A legkülönfélébb krimi- és akciószériák mellett pedig továbbra is központi helyet foglalnak el a képregény-adaptációk. Az eddig megismert címek mellett azonban biztosan feltűnik majd egy újdonság, ami szinte a mozivászonról ugrik a tévéképernyőkre.

embertelenek.jpg

A Marvel legújabb szuperhősős szériájának, az Embertelenek (Inhumans) legelső részét IMAX kamerákkal forgatták, a premierje pedig nem a televízióban, hanem a mozivásznakon lesz szerte a világban. Hazánkban augusztus 31. és szeptember 5. között hat alkalommal vetítik csak a bevezető epizódot, azonban annak sem kell aggódnia, aki lemaradna róla, mivel az Embertelenek ősszel beveszik a VIASAT3-at.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása