Új részekkel folytatódik a polgárpukkasztó magyar tévéműsor

2017. július 17. - Jasinka Ádám

Tavaly szeptemberben jelentették be, hogy a hazánkban már több, kategóriájában sikeres tévécsatornát is üzemeltető Viacom egy újabb adót nyit, méghozzá RTL márkanév alatt. A különleges kapcsolat eredményeként több, egykoron az RTL-en futó sorozat vegyült az RTL Spike saját premierjeivel és a Viacom produkcióival. A külföldi tartalmak mellett pedig megjelentek a hazai gyártások is.

pumpedeks2.jpg

A legelső a Playback párbaj volt, melyet idén tavasszal a Nyerő Páros című műsorból megismert Pumped Gabó és Sebestyén Ági főszereplésével készült dokumentarista reality, a Pumpedék követett. Az új (ál?)valóságshow-t remek kampánnyal vezették fel, nem is csoda, hogy sokan voltak kíváncsiak a tévéműsoroktól merőben szokatlan témákkal, élethelyzetekkel előrukkoló produkcióra.

A sorozat első évada 15 epizódos volt és június közepén finálézott. Az RTL Spike-on pedig meglepő gyorsasággal, már augusztus 21-én, 22 órakor dupla résszel elindul a második szezon. Pumpedék tehát kis pihenő után újabb kalandokkal térnek vissza a tévéképernyőkre.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: comment.blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása