Érkezik az RTL Spike első hazai gyártású műsora (frissítve!)

2017. február 19. - Jasinka Ádám

Amikor tavaly bejelentették, hogy elindul idehaza a Viacom új adója, az RTL Spike, akkor rengeteg sorozatot és készülő saját gyártást is belengettek. A sorozatok közül eddig a Sötét árvák, A visszatérők és A galaxis őrzői került képernyőre, míg az iZombie, a Wynonna Earp vagy az Ash vs. Evil Dead egyelőre még nincs látóhatáron belül. A saját produkciók közül pedig csak a Playback párbajt tűzték műsorra, azonban márciustól új elemmel bővül az RTL Spike felhozatala.

pumpedekblog.jpg

Ám ez az újdonság nem a korábban bejelentett Budapest Shore, hanem a Pumpedék című reality lesz. A már javában, de egyelőre konkrétum nélkül reklámozott műsor főszereplője a legutóbb a Nyerő Párosban szereplő Szabó Gábor, azaz Pumped Gabo lesz. A sajátos táncmozdulatai miatt az internet sztárjává emelkedett srác tabuktól és petyhüdt izmoktól mentes reality show-val jelentkezik március 20-tól, hétfő esténként 22:00-s kezdéssel. A Pumpedék vélhetően hasonló műsor lesz mint az Éjjel-Nappal Budapest, vagy anno a Győzike show volt.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása