Elképesztő premier sorozatokkal indul a vadonatúj hazai tévéadó

2016. szeptember 20. - Jasinka Ádám

 Az elmúlt hónapok szinte nem is szóltak másról mint hogy a TV2 egymás után jelentette be az újabbnál újabb tévécsatornáit, az azokra érkező premier sorozatokat és saját gyártású műsoraikat. Ennek a sormintának vet most véget az RTL Magyarországgal együttműködésre lépő Viacom, ugyanis nemrég bejelentették, hogy közös tévéadót indítanak Magyarországon. Ezzel pedig ismét tovább bővül a 110-nél már jóval több magyar nyelvű csatornával rendelkező hazai kábeltelevíziós piac.

rtlspikelogo.jpg

 A Viacom portfóliójába tartozik hazánkban is a Comedy Central, a Paramount Channel, az MTV és a Nickelodeon, most pedig egy újabb külföldön sikeres márkát, a Spike-ot hozzák be Magyarországra a piacvezető tévéadóval, az RTL Klubbal együttműködve. Az RTL Spike névre keresztelt tévécsatorna programstruktúrájának kialakítását és a műsorok beszerzését a tulajdonos Viacom látja el, míg az RTL Magyarország a márkaépítési és műsorgyártási tapasztalatait, illetve a csatorna kereskedelmi értékesítését adja a projekthez.

 Az RTL Spike több helyi gyártású produkciót is képernyőre tűz majd, az egyik a talkshow-szegmensből kinőtt Lip Sync Battle (Playback párbaj), míg a másik az igazi trashreality, a Jersey Shore magyar változata, a Budapest Shore lesz. Ezen felül pedig érkeznek majd szép számmal igazi premier szériák a decemberben induló vadonatúj tévéadóra, így az RTL Spike-on lesz látható idehaza először magyar szinkronnal a főszereplője miatt is zseniális Orphan Black, a jövőben játszódó tinidráma, a poszt-apokaliptikus The 100, a zombivá váló orvostanhallgatóról szóló iZombie és a western horror, a Wynonna Earp. Valamint érkezik még a magyar HBO-nál adásba került Ash vs. Evil Dead is, nagy valószínűséggel a már elkészült zseniális magyar változattal.

 Az RTL Spike-on ezeken felül képernyőre kerülnek majd olyan realityk is, mint az Ice Road Truckers vagy a 1000 Ways to Die, illetve ők is bemutatják az amerikai Top Geart.

Forrás: RedLemon, index.hu, dtvnews.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása