Új szereplőkkel, vadonatúj helyszínen folytatódik az Egynyári kaland

2017. július 06. - Jasinka Ádám

A 2015-ben indult Egynyári kaland egy csapásra a tévénézők egyik legkedveltebb sorozata lett, és ez nem is csoda, hiszen egy rendkívül szerethető, igazán üdítő nyári kaland volt. A második évadra sajnos sokat, egészen idén nyárig kellett várnunk, de megérte, hiszen a folytatás is remekül sikerült. Bár a tévénézők sajnos nem igen kapcsoltak az Egynyári kaland második szezonjára.

Az újabb etapot azonban ettől függetlenül megrendelte az MTVA és pár hete már neki is látott a stáb a forgatásnak. A harmadik évad, amely már jövőre adásba kerül, már nem csak a Balatonnál, hanem a fővárosban és Hévízen is játszódik és több új szereplő is csatlakozik a történethez.

Az újonnan érkezők között ott lesz például Pelsőczy Réka, Járai Máté, Mészáros Máté, Gazsó György, Nagypál Gábor és Mihályfi Balázs is. Az alkotócsapat pedig nem változik. A második évadhoz hasonlóan az új részeket is Zomborácz Virág írja és rendezi, de segít neki Szabó Borbála és Bárány Márton, valamint Akar Péter is. A harmadik évad forgatása június 15-től szeptemberig tart.

Fotó: Piti Marcell/Megafilm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása