Kiderült, mikor folytatódik az egyik legnépszerűbb magyar sorozat (frissítve!)

2017. március 23. - Jasinka Ádám

Egészen örömteli dolog, hogy lassan nincs olyan évszak, amikor ne indulna új magyar sorozat, vagy ne térne vissza egy régi kedvenc. Idén év elején finálézott a Válótársak második évada, az azt követő héten startolt A mi kis falunk, egy hónapja nyitott ki újra a Csak színház és más semmi, és pár hete kellett elköltöznie és új életet kezdenie Tóth Jánosnak. Ez se csúnya sorminta, de ma kiderült, hogy 2015 egyik közönségkedvence májusban visszatér.

egynyarikalands2.png

Az Egynyári kaland első, hat részes évadát meglepően sokan követték a tévék előtt ülve, így nem is volt kérdés, hogy valamikor folytatódni fog a fiatalok feel good története. Az első szezont a többek között a Hacktion - Újratöltve című sorozaton is dolgozó Kovács M. András írta, a folytatást viszont már Zomborácz Virág (Utóélet) jegyzi. A jól megismert szereplők közül Döbrösi Laura és Vecsei Miklós egyéb munkáik miatt sajnos nem térnek vissza (vagy csak nagyon minimális időre), így két új állandó taggal, Walters Lilivel és Király Dániellel bővül a csapat.

Az Egynyári kaland második évada május 13-án, szombaton 19:30-kor indul a Duna TV-n, és vendégszereplőnek érkezik többek között Dobó Kata és Gyabronka József is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

levente11 2017.03.23. 13:15:31

"Egészen örömteli dolog, hogy lassan nincs olyan évszak, amikor ne indulna új magyar sorozat, ..."

....és most már sikerült majd' mindegyikbe betolni Dobó Katát.
süti beállítások módosítása